Despre noi

/ Despre noi

CASA MEA ESTE ȘI CASA TA

texturaSuntem specialiști în crearea și decorarea textilelor de casa. Creăm cu dragoste produse frumoase și de calitate pentru a aduce un sentiment de armonie și confort pentru clienții noștri atunci când sunt acasă.

Ne împărtășim pasiunea pentru viața lentă și pentru luxul minimalismului. Selectăm cu atenție cele mai bune materiale pentru a garanta confortul, stilul și individualitatea interiorului dumneavoastră.

Ne place să creăm textile care să reziste la tendințele modei și să ofere calitate și confort în casă timp de mulți ani. Intră în Textura și simte-te ca acasă.


Textil etern

Designul inteligent rămâne pentru totdeauna, tendințele vin și pleacă. Ne place moda, dar fără extravaganțe inutile.

Cu ușurință, gust și caracter practic, creăm o varietate bogată de produse durabile care devin rapid o parte inalienabilă a vieții tale.

Pasiune pentru slow home

Credem în beneficiile vieții lente și încetinirea ritmului de viață. Pentru aceasta afirmăm principiile vieții lente. Apreciem timpul, dar dedicăm suficient timp designul fiecărui produs.

Pentru noi este important ca ori de câte ori ești acasă, să poți face tot ce vrei. Dar și să te bucuri de oportunitatea de a nu face nimic. Viața este ceea ce se întâmplă aici și acum, așa că bucură-te de moment.


Calitatea – cee ce ne deosebește

Petrecem mult timp perfecționând fiecare detaliu al fiecărui dintre produsele noastre. Așa reușim întotdeauna să asigurăm calitatea pe care clienții noștri o așteaptă.

Credem că este important ca țesăturile să vă aducă plăcere și ne asigurăm de asta alegând cele mai bune materii prime. Datorită inovației, ne putem permite să ne îmbunătățim constant calitatea și serviciile.


Simplitatea este luxul adevărat

Simplitatea și minimalismul sunt mai mult decât estetică. Sunt o atitudine față de ceea ce este important în viață.

Textura redefinește înțelegerea luxului și îi conferă noi dimensiuni, departe de tot ce este extravagant, strălucitor și excesiv. Înțelegem luxul ca simplitate, comoditate și autenticitate.

Pentru a putea să te relaxezi și să te răsfeți. Să simți libertate și armonie. Răsfăța-te.
Pentru că ești acasă!

Newsletter Abonați-va acum, ca să nu ratați nici o oferta!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to Top