Textura Premium

/ Textura Premium

TEXTURA PREMIUM

Condiții
Cum să deveniți membru TEXTURA Premium?
• Completați formularul TEXTURA online aici.

Înregistrarea este gratuită.
Pentru utilizarea mai ușoară, noi nu emitem carduri, pentru identificare este necesar doar numărul Dvs. de telefon sau email-ul cu care v-ați înregistrat.

Ce beneficia va ofera Textura Premium?

Ca și membru ale TEXTURA Premium, pentru ziua dvs. de naștere veți primi reducere de 20% si cadou. Puteți să beneficiați de reducerea si cadoul, dacă achiziționați produse de la www.textura.ro în termen de 30 de zile de la ziua dvs. de naștere. Este necesar să întroduceți codul pe care îl veți primi pe e-mail de ziua ta de naștere. Aceasta reducere nu poate fi combinta cu alte reduceri și campanii.

Ca și membru TEXTURA Premium, veți primi informații regulate despre colecții noi și reduceri.

• Cu fiecare achiziționare de la magazinul online www.textura.ro veți cumula puncta în sistemul nostru cu care veți putea cumpăra produse. La fiecare 200 de puncte veți primi voucher cu o contravaloare de 15 RON., pe care îl puteți utiliza la următoarea achiziționare. Voucherul poate fi folosit pe www.textura.ro doar odata și nu poate fi combinate cu alte reduceri.

Valoarea achiziționării trebuie să fie egală sau mai mare decât valoarea voucherului, deoarece nu se poate restitui rest în cazul în care valoarea este mai mica. Voucherul este valabil doar cu prezentarea bonului fiscal pe baza caruia este primit. În cazul în care este furat, deteriort sau pierdut, voucherul nu poate fi înlocuit și nu se poate restitui suma pentru el.

Termenul de valabilitate este de 60 de zile de la emiterea bonului fiscal.

• Detalii despre punctele acumulate în profilul dvs. puteți afla de la angajații TEXTURA.

Condiții de utilizare beneficiilor ale programului de loialitate este identificarea voastra ca și membru în program înainte sa fie achiziționate produse, sau achiziționarea produselor după autentificarea în profilul clientului pe www.textura.ro.

TEXTURA Premium este metoda noastra să vă mulțumim pentru loialitatea Dumneavoastră!

Textura Bulgaria Ltd își rezerva dreptul de a schimba condițiile de participare în programuliu TEXTURA Premium.

Cum stocăm datele și procesăm informațiile pe care ni le furnizați în Politica noastră de confidențialitateNewsletter Abonați-va acum, ca să nu ratați nici o oferta!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to Top